Arkade Nieuws

Nieuw verhuursysteem leskisten online

Door Rosa van Bottenburg, Onderwijsbegeleider identiteit en levensbeschouwing

Wil je met leerlingen aan de slag met levensbeschouwing op een creatieve en interactieve manier? Dat kan nu nóg gemakkelijker met de leskisten van Arkade! Het vernieuwde verhuursysteem op onze website biedt meer inzicht in de beschikbaarheid van de kisten en maakt het mogelijk om in één order meerdere kisten te reserveren. Kortom: minder klikken, meer gemak en dus veel sneller en gemakkelijker met jouw kinderen in gesprek over levensbeschouwing.

De leskisten van Arkade bieden materialen aan rondom levensbeschouwingen en feesten. Een leskist zit vol voorwerpen, symbolen, boeken, informatie en een handleiding, om interactief leren over levensbeschouwingen mogelijk te maken. Aan de hand van mysterieuze en ook heel herkenbare voorwerpen kan op tastbare wijze worden onderzocht: Waar is dit voorwerp voor? Waar hoort het bij? Wat zou dit betekenen?

Ons nieuwe verhuursysteem vind je hier. Eerst meer informatie over de leskisten bekijken? Klik dan hier.

De onderwijsbegeleiders van Arkade verzorgen ook lessen met de leskisten bij jou in de klas. Meer weten? Neem contact met ons op via info@arkade.nl.

Onze mensen

Rosa van Bottenburg, Onderwijsbegeleider identiteit en levensbeschouwing:

‘Oprecht contact maken met iemand die anders lijkt te zijn dan jij kan spannend aanvoelen, maar is vooral verrijkend. Kinderen zich hiervan bewust laten worden is voor mij een uitdaging.’

Faillissement Arkade-Cilon

Stichting Arkade-Cilon is op 29 november 2022 failliet verklaard. 

Het is op dit moment niet mogelijk leskisten te reserveren. Dit zal op een later moment weer mogelijk zijn.

Voor begeleiding bij lessen levensbeschouwing en rond het thema diversiteit en filosoferen met kinderen en voor rouwbegeleiding van leerlingen of teams is Lenore Hehenkamp bereikbaar via lenorehehenkamp@gmail.com.

Voor overige vragen betreffende het faillissement verwijzen we u graag naar de curator: mr V.G.M. Leferink van Florent.

You have Successfully Subscribed!