Arkade Nieuws

2021: Een jaar om te vieren!

Door Anoor de Zeeuw, Bureaumedewerker Arkade

 

Een bijzonder jaar verdient een speciale kerstwens.

Ook dit jaar sluiten wij bij Arkade traditiegetrouw graag af met onze kerstwens. We blikken terug op een jaar waarin het onderwijs veel heeft moeten schakelen en dat ook impact had op hoe we naar het leven kijken.

De donkere dagen en de bijbehorende feesten die we vieren in de decembermaand krijgen in de tijd van corona een andere vorm, terwijl de betekenis misschien wel belangrijker wordt. We zien dat scholen hun best doen om tot feestelijke oplossingen te komen voor de kerstviering of het eindejaarsdiner. Ook bij Arkade boren we onze creativiteit aan, en stellen onszelf de vraag: wat is echt belangrijk?

Arkade gelooft in onderwijs dat kinderen laat floreren in een wereld die steeds in ontwikkeling blijft. Feesten en vieringen helpen kinderen oriënteren op wie zij zijn en te leren het leven samen vorm te geven.

Wij wensen u een nieuw jaar met feestelijke aandacht voor waardevolle momenten!

Arkade kijkt uit naar mooie samenwerkingen en betekenisvol onderwijs, en verheugt zich op een nieuw jaar waarin ook veel te vieren valt. Met deze kerstwens doen wij u dan ook vol trots een FEESTKALENDER 2021 cadeau.

 

DOWNLOAD HIER DE POSTER

 

 

Onze mensen

Anoor de Zeeuw, Bureaumedewerker Arkade:

‘Iedere bijdrage, groot of klein, is gericht op het vervolmaken van het geheel.’