De mensen van Arkade
Naam:

Anoor de Zeeuw

Functie: Bureaumedewerker Arkade
Expertise: Interne organisatie, mediatheek, leskisten, communicatie
E-mail: a.de.zeeuw@arkade.nl

Ik vind het mooi om te zien hoe Arkade als organisatie in ontwikkeling is en inspeelt op de actualiteit in het onderwijs. Het is een uitdaging om hieraan mijn bijdrage te leveren en onze dienstverlening te optimaliseren.

Als bureaumedewerker ondersteun ik de directie en de onderwijsbegeleiders in hun dagelijkse werkzaamheden en bij bijzondere projecten. Daarnaast zorg ik ervoor dat op het bureau alles op rolletjes verloopt en sta ik u te woord wanneer u ons belt.

Naast de interne organisatie, verzorg ik ook de verhuur en logistiek van onze leskisten Levensbeschouwing. U kunt met al uw vragen hierover bij mij terecht. Ik help u graag.

Arkade beschikt over een mediatheek met een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van religie, levensbeschouwing, cultuur en educatie. Samen met mijn collega’s houd ik onze collectie op peil en up-to-date. Laat het ons gerust weten als u informatie zoekt.

Graag draag ik op deze manier mijn steentje bij aan de ontwikkeling van onze jeugd tot krachtige, zelfbewuste burgers van de toekomst.

"Iedere bijdrage, groot of klein, is gericht op het vervolmaken van het geheel."